Yoko restaurang helsingborg

Yoko

Yoko är en dinner club inspirerad av de asiatiska köken, med nordiska råvaror i fokus. En dinner club innebär att musiken är lite högre, belysningen lite mer …

Yoko är en dinner club inspirerad av de asiatiska köken, med nordiska råvaror i fokus.

Yoko | Helsingborg – Facebook

Yoko, Helsingborg. … Yoko är en Dinner Club inspirerad av de asiatiska köken, med nordiska råvaror … dina bästa restaurangupplevelser under året hos oss

YOKO, Helsingborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Yoko, Helsingborg: Se 67 objektiva omdömen av Yoko, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer18 av 350 restauranger i Helsingborg.

Boka bord på Yoko, Helsingborg – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på Yoko, Helsingborg. Dinner club inspirerad av de asiatiska köken. Se bilder och lediga bord.

Yoko (@yoko_dinner_club) • Instagram photos and videos

Yoko är en dinner club med fokus på asiatiska smaker och nordiska råvaror. … startade röstningen i Helsingborg City Awards där bl a “Årets Restaurang”.

Yoko – Visit Helsingborg

28 dec. 2021 — Yoko är stadens nyaste krog som öppnade hösten 2021. En dinner club med fokus lika mycket på mat och dryck som stämningen med musik och …

Den officiella besöksguiden

Yoko « NATTKLUBBAR

Bar Restaurang Dans- och nattklubb. Yoko är en Dinner Club inspirerad av de asiatiska köken, med nordiska råvaror i fokus. … Helsingborg. Telefon:.

Yoko « POPULÄRABARER.SE

Bar Restaurang Dans- och nattklubb. Yoko är en Dinner Club inspirerad av de asiatiska köken, med nordiska råvaror i fokus. … Helsingborg. Telefon:.

Keywords: yoko restaurang helsingborg, ny restaurang helsingborg, restaurang yoko helsingborg