Rice restaurang

Rice Asian Restaurant & Bar på Nybrogatan, Östermalm

Rice är den 1:a asiatisk restaurang med blandbuffé i Stockholm. Här kan alla matgäster njuta av en unik, utsökt och oförglömlig asiatisk upplevelse.

Välkommen till Rice Asian Restaurant & Bar på Nybrogatan, Östermalm. Asiatiskt när det är som allra bäst hittar ni hos oss!

RICE ASIAN RESTAURANT & BAR, Stockholm – Tripadvisor

RICE ASIAN RESTAURANT & BAR, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Open Rice Restaurang, Malmö. 120 gillar · 4 pratar om detta · 94 har varit här. Open Rice är en kinesisk restaurang med kantonesiska inriktning.

Rice Asian Restaurant & Bar, Stockholm: Se 240 objektiva omdömen av Rice Asian Restaurant & Bar, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer348 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Rice · Restaurang på Östermalm – Stockholm – Krogguiden

Här hittar ni information om Rice Asian Restaurant & Bar , där ni är välkommen på adressen 16 Nybrogatan. Denna resturang har, baserat på samlingen av 11…

Rice | Stockholm – Facebook

10 omdömen om Rice Asian Restaurant & Bar … Ris är en härlig asiatisk restaurang på Nybrogatan (Östermalm stadsdel, centrala Stockholm) hittar du ett brett …

Open Rice Restaurang | Malmö – Facebook

Rice Asian Restaurant & Bar, Stockholm (Kinesiskt … – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Rice Asian Restaurant & Bar – Omdömen hos Reco.se

Läs och skriv rekommendationer om Rice Asian Restaurant & Bar i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Rice Asian Restaurant & Bar – Östermalm – Thatsup

Keywords: rice restaurang, restaurang rice, rice restaurang stockholm