Lidl Kalmar Giraffen – Öppettider, Erbjudanden och Mer!

Om du är i Kalmar och letar efter ett pålitligt och prisvärt snabbköp, behöver du inte leta längre än Lidl Kalmar Giraffen. Beläget i området Giraffen, är denna Lidl-butik känd för sitt brett utbud av dagligvaror till överkomliga priser.

Öppettider

Att veta öppettiderna för Lidl Kalmar Giraffen är viktigt för att kunna planera dina inköp och undvika onödig frustration. Butiken har generösa öppettider för din bekvämlighet. Här är de primära öppettiderna för Lidl Kalmar Giraffen:

Dag Öppettider
Måndag 08:00 – 21:00
Tisdag 08:00 – 21:00
Onsdag 08:00 – 21:00
Torsdag 08:00 – 21:00
Fredag 08:00 – 21:00
Lördag 08:00 – 20:00
Söndag 10:00 – 20:00

Notera att dessa öppettider kan variera under helgdagar och andra speciella tillfällen, så det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök.

Erbjudanden

Lidl Kalmar Giraffen är också känt för sina fantastiska erbjudanden och kampanjer. Varje vecka erbjuder butiken nya rabatter på olika produkter, vilket ger dig möjlighet att spara ännu mer på din dagliga shopping. För att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena kan du enkelt besöka butikens hemsida eller hämta deras reklamblad.

Veckans Erbjudande

Ett av de mest uppskattade erbjudandena är “Veckans Erbjudande” där utvalda produkter säljs till ännu lägre priser. Detta erbjudande ändras varje vecka och inkluderar ofta allt från livsmedel till hushållsprodukter och elektronik. Håll utkik efter “Veckans Erbjudande” för att få chansen att fynda.

Butiker och Platser i Giraffen

Utöver Lidl Kalmar Giraffen finns det flera andra butiker och platser i detta populära område. En av dessa är Systembolaget Giraffen, en alkoholbutik som erbjuder ett brett utbud av drycker för alla tillfällen. Här är öppettiderna för Systembolaget Giraffen i Kalmar:

Dag Öppettider
Måndag – Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 17:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Intersport Giraffen är en annan populär butik i området, särskilt för sportälskare. Här hittar du allt du behöver för olika sportaktiviteter, från kläder och skor till utrustning och tillbehör.

Utforska Kalmar

Förutom att besöka Lidl Kalmar Giraffen och andra butiker i området, finns det många andra sevärdheter och aktiviteter att utforska i Kalmar. Till exempel kan du besöka Lidl på Öland för att upptäcka fler erbjudanden och njuta av ännu mer av Lidls högkvalitativa produkter.

Chokladälskares Dröm

Om du älskar choklad, se till att inte missa Lidl Kalmar Giraffens otroliga utbud av chokladaskar och andra godsaker. Oavsett om du letar efter presenter eller bara vill unna dig själv något gott, har denna butik definitivt det du letar efter.

Slutsats

Lidl Kalmar Giraffen är en fantastisk butik som erbjuder brett utbud av varor till överkomliga priser. Med generösa öppettider och fantastiska erbjudanden är det en idealisk plats att handla för dina dagliga behov. Kom ihåg att dubbelkolla öppettiderna och hålla utkik efter Veckans Erbjudande för att maximera din besparing.

“Lidl Kalmar Giraffen – din pålitliga och prisvärda snabbköp i Kalmar.”

Ofte stillede spørgsmål

Vilka erbjudanden har Lidl Kalmar just nu?

För att få information om aktuella erbjudanden på Lidl Kalmar kan du besöka deras hemsida eller besöka affären direkt. Att hålla koll på erbjudanden kan hjälpa dig att spara pengar på dina inköp.

Vad är tiderna för Lidl Kalmar’s öppettider?

Lidl Kalmar har olika öppettider beroende på vilken dag det är. Det bästa sättet att få korrekt information om öppettider är att besöka Lidl Kalmar’s hemsida eller ringa och fråga personalen. Att känna till öppettiderna kan hjälpa dig att planera dina inköp på bästa sätt.

Var kan jag hitta veckans erbjudanden på Lidl Kalmar?

Veckans erbjudanden på Lidl Kalmar kan du hitta på deras hemsida. Där kan du ta del av aktuella priser och rabatter. Att hålla koll på veckans erbjudanden kan hjälpa dig att planera dina inköp och spara pengar.

Vilken typ av chokladaskar säljer Lidl Kalmar?

Lidl Kalmar erbjuder ett varierat sortiment av chokladaskar, inklusive olika smaker och storlekar. För att se vilka chokladaskar de har i sortimentet kan du besöka affären eller kolla deras hemsida. Att veta vilka chokladaskar som finns tillgängliga kan vara användbart om du vill köpa en present eller unna dig själv något gott.

Vilka butiker hittar jag på Giraffen i Kalmar?

Giraffen i Kalmar är ett köpcentrum som rymmer flera olika butiker. För att få en översikt över de butiker som finns där kan du besöka Giraffens hemsida eller utforska köpcentret när du är på plats. Att veta vilka butiker som finns där kan hjälpa dig att planera ditt besök och se till att du hittar det du letar efter.

Vad är Systembolaget Giraffens öppettider?

Systembolaget på Giraffen i Kalmar har sina egna öppettider. För att få korrekt information om öppettiderna kan du besöka Systembolagets hemsida eller ringa och fråga personalen. Att känna till Systembolagets öppettider kan vara viktigt om du vill handla alkoholhaltiga drycker.

Vilka andra butiker finns på Giraffen i Kalmar?

Förutom Lidl och Systembolaget hittar du även andra butiker på Giraffen i Kalmar. För en komplett lista över butiker kan du besöka Giraffens hemsida eller utforska köpcentret när du är där. Att veta vilka andra butiker som finns där kan ge dig möjlighet att göra flera olika inköp under samma besök.

Vad är öppettiderna för Giraffen Kalmar?

Giraffen i Kalmar har sina egna öppettider beroende på vilken dag det är. För att få exakta öppettider kan du besöka Giraffens hemsida eller ringa och fråga personalen. Att vara medveten om öppettiderna kan hjälpa dig att planera ditt besök och se till att du kommer dit när butikerna är öppna.

Vilka butiker finns på Lidl Kalmar?

Lidl Kalmar är en livsmedelsaffär och erbjuder ett brett sortiment av mat- och hygienprodukter. För att se vilka specifika produkter och varumärken de säljer kan du besöka affären direkt eller kolla deras hemsida. Att känna till vilka produkter som finns på Lidl Kalmar kan hjälpa dig att göra en shoppinglista och planera dina inköp.

Var kan jag hitta öppettiderna för Lidl Öland?

För att få exakta öppettider för Lidl på Öland kan du besöka Lidl Ölands hemsida eller ringa och fråga personalen. Att veta öppettiderna kan vara viktigt om du planerar att handla på Lidl på Öland och vill vara säker på att butiken är öppen när du kommer dit.

Artiklen Lidl Kalmar Giraffen – Öppettider, Erbjudanden och Mer! har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 34 anmeldelser