Kollektivavtal coop

Så är lön, ob och villkor på Coop – Handelsnytt

Så är lön, ob och villkor på Coop – Handelsnytt

11 okt. 2022 — Källor: Kollektivavtalet med Handels och KFO/Fremia för butiker och stormarknader, Handels, Semesterlagen och Coop/KF.

Vad är lönen på Coop? Ob-ersättning? Här är arbetsvillkoren som gäller när du jobbar på en Coop butik. 

Privata butiker och Coops butiker – Handelsanställdas förbund

Du hittar ditt kollektivavtal på Mina sidor. I det finns allt som gäller för just dig kring arbetstid, övertid, ob och mycket annat. Till Mina sidor.

Jobba i butik – Coop

Coops stormarknader – Handelsanställdas förbund

1 apr. 2022 — Du hittar ditt kollektivavtal på Mina sidor. I det finns allt som gäller för just dig kring arbetstid, övertid, ob och mycket annat.

Kollektivavtal för handel och etablerad kooperation – Fremia

Jobba i butik – Coop

Förutom kollektivavtal och schyssta förmåner får du också lära känna massa fantastiska människor. Våra lediga tjänster hittar du här.

Butiksavtalet – Livsmedelsföretagen

Kollektivavtal för handel och etablerad kooperation

Kollektivavtal för handel och etablerad kooperation … Hos oss är bland andra Folksam, Coop, Fonus, KF, OK och Riksbyggen medlemmar.

Kooperativa företag är idéburna och vill göra ekonomisk och social nytta både för sina medlemmar och för samhället.

Det här är tjänstepension – Pensionsmyndigheten

2.3 MBL. Bestämmelserna i detta kollektivavtal innebär inte någon reglering av medbestämmandelagens dispositiva regler eller tillämpning av lagens. § 32.

Jobbar du i Coop-butik eller stormarknad? – Facebook

Det här är tjänstepension | Pensionsmyndigheten

10 feb. 2023 — Om din arbetsplats har kollektivavtal betalar arbetsgivaren in till din tjänstepension. Har du en individuell tjänstepension kan det vara bra …

9 av 10 anställda har tjänstepension. Det är inte alla arbetsgivare som erbjuder tjänstepension, därför är det viktigt att ta reda på vad som gäller just dig.

Tjänstepension i kooperationen eller folkrörelsen – Folksam

Arbetar du i ett kooperativt eller folkrörelseägt företag är du försäkrad hos Folksam. Genom ditt kollektivavtal omfattas du både av en tjänstepension och av …

Tjänstepension för dig som arbetar i kooperationen eller inom folkrörelsen. Det ger dig ett försäkringsskydd vid händelser i livet då ekonomin kan ansträngas extra hårt.

Afa Försäkring: För en tryggare vardag

För en tryggare vardag | Afa Försäkring

Afa Försäkring har hand om försäkringar som du har via ditt jobb och som kan ge dig extra pengar vid exempel sjukskrivning, arbetsskada eller …

Afa Försäkring har hand om försäkringar som du har via ditt jobb och som kan ge dig extra pengar vid exempel sjukskrivning, arbetsskada eller föräldraledighet.

Keywords: kollektivavtal coop