Kamarina restaurang

Kamarina

Restauranger och kaféer i stockholm med menyer, kartor och öppettider. … Spaghetti Kamarina. 120:- Köttfärssås & färska grönsaker. Fisk. Svärdfisk.

À la carte – meny – på Restaurang.se

30 dec. 2021 — Restaurang Kamarina · www.kamarina.se · Gotlandsgatan 55-57. Södermalm, Skanstull · 16:00 – 00:00Idag; 13:00 – 00:00Imorgon. 16:00 – 00:00 Måndag …

KAMARINA, Stockholm – Omdömen om restauranger

KAMARINA, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Kamarina var en av de första grekiska restaurangerna i Stockholm och har sedan 1978 drivits av Spiros & Yvonne. Vi är en familjerestaurang och den känslan vill …

Kamarina, Stockholm: Se 101 objektiva omdömen av Kamarina, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer518 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Restaurang Kamarinas meny – Beställ online i Stockholm

Kamarina, Stockholm, Sweden. 546 likes · 7 talking about this · 15562 were here. Greek Restaurant.

Restaurang Kamarina – Södermalm – Thatsup

Kamarina är en grekisk familjerestaurang på Södermalm som ligger på Gotlandsgatan 55-57 i Stockholm. … Mitt betyg: klicka på en stjärna!

Restaurang Kamarina AB – Företagsinformation – Allabolag

Läs och skriv rekommendationer om Restaurang Kamarina HB i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Kamarina – Stockholm, Sweden – Greek Restaurant – Facebook

Kamarina

Hur populärt är Kamarina? Visa recensioner, bilder & öppettider. 20 recensioner av Kamarina: “Kamarina god vällagad super god Grekisk mat o hemtrevligt …

Kamarina, Stockholm, Sweden. 546 Synes godt om · 8 taler om dette · 15.568 har været her. Græsk restaurant

Kamarina Restaurang • RESTAURANGKARTAN.SE

User 234250 om Kamarina Restaurang: “Förr var K en favorit. Nu undermåligt och alla tre rätterna var ettersalta. Personalen dock trevlig!…”

Restaurang Kamarina HB, Stockholm – Omdömen hos Reco.se

Läs och skriv rekommendationer om Restaurang Kamarina HB i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Kamarina Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

Keywords: kamarina restaurang, restaurang kamarina, kamarina restaurang stockholm