Exit restaurang söder

Exit Lounge & Bar

Välkommen

Restaurang, bar och lounge – Exit är lite av varje. Centralt beläget i en av stadsdelens mest myllrande korsningar bjuder de på allt från lunch till barhäng …

EXIT LOUNGE & BAR där vi mixar god mat och smakfull dryck i en härlig miljö. Hit kommer du för allt från lunch, middag och tapas till barhäng med vin, bubbel och cocktails i den modernt stilfulla restaurangbaren. I hjärtat av Södermalm serverar vi både mat och dryck i en skön loungekänsla av moderna motiv på väggarna, ljuvliga fåtöljer, vackra lampor och två stilrena barer. Här är det mat, dryck och en avslappnad atmosfär som gäller under hela dagen.

Exit Lounge & Bar Tapas i Stockholm – TheFork

Från lunch, middag och tapas till barhäng med vin, bubbel och cocktails, Välkommen. exitloungebar.se. 23 posts. 558 followers.

EXIT LOUNGE & BAR, Stockholm – Omdömen om …

EXIT LOUNGE & BAR, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Vi har skapat Eatie Index Score eftersom vi anser att gästens betyg visar en demokratisk insikt om hur restaurangen presterar.

Exit Lounge & Bar, Stockholm: Se 132 objektiva omdömen av Exit Lounge & Bar, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer383 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Exit Lounge & Bar – Södermalm – Thatsup

Legendarisk vegetarisk restaurang på Södermalm med enastående havsutsikt! Med kärlek och känsla kittlar vi dina smaklökar med vitlök, basilika, koriander, …

Exit Lounge & Bar (@exitloungebar) • Instagram photos and …

Verksamhetsbeskrivningen för Restaurang Mk AB: Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, import och export av mat och dryck samt därmed förenlig verksamhet.

Exit Lounge & Bar, Södermalm (Bar, Internationellt, Europeiskt)

Restaurant Guide & Booking – Eatie

13 dec. 2016 — Exit Lounge & Bar är en restaurang och bar på Södermalm i Stockholm. Hit kan du gå för att äta en bit mat eller bara avnjuta något från …

Exit Lounge – Stockholm RestaurangGuide – Restauranger

Exit Lounge & Bar – Götgatan 53, Stockholm – Hitta.se

Exit Lounge & Bar – Götgatan 53, Stockholm | hitta.se

Hitta information om Exit Lounge & Bar. Adress: Götgatan 53, Postnummer: 116 21. Telefon: 08-644 77 ..

Restaurang Exit Lounge & Bar • RESTAURANGKARTAN.SE

User 207332 om Restaurang Exit Lounge & Bar: “Trevlig personal som tog hänsyn till mina allergier (oliver och olivolja!) Goda drinkar….”

Keywords: exit restaurang söder