Coop fortfarande stängt

Många Coop-butiker fortfarande stängda: ”Jobbar dag och natt”

Många Coop-butiker fortfarande stängda: ”Jobbar dag och natt” | SVT Nyheter

6 juli 2021 — Majoriteten av företagets butiker tvingades stänga i fredags. Företaget jobbar nu med två parallella spår för att butiker ska kunna öppna igen …

Ett intensivt arbete pågår för att Coop ska kunna öppna sina runt 800 butiker igen efter it-attacken. Ett hundratal kunde öppna igen på måndagen, och prognosen är att ytterligare några hundra ska kunna slå upp dörrarna på tisdagen.– Innan dagens slut är förhoppningen att det ska finnas fler öppna än stängda butiker, säger Tarik Belqaid, presskontakt på Coop.

Majoritet av Coops butiker fortfarande stängda – Dagens Handel

4 juli 2021 — Majoriteten av Coops nästan 800 butiker håller fortfarande stängt efter hackerattacken. Ytterligare ett antal butiker har dock kunnat öppna …

Ett par hundra butiker kan öppna igen med betalappen Scan & Pay som betallösning.

Enorma tapp för Coop – stängt för fjärde dagen – SvD

Coop tappar runt 100 miljoner på grund av it-attacken | SvD

5 juli 2021 — En av de många hundra Coop-butiker som i skrivande stund fortfarande är stängda finns på Stora Essingen, där Lukas Wrede bor.

Majoriteten av Coops 800 butiker förblev stängda även på måndagen. För fjärde dagen är mängder av kassor utslagna av fredagens it-attack. Ett hundratal butiker kunde öppnas, men tappet kan nu överstiga 100 miljoner kronor.

Coop tvingas hålla stängt även under söndagen – SvD

Coop har stängt på söndagen | SvD

3 juli 2021 — Fortfarande tvingas en majoritet av Coops butiker i landet hålla stängt. Problemet är inte löst. De butiker som håller öppet gör det tack …

Butik för butik måste betas av. IT-leverantören Visma Esscom säger sig ha ett par hundra personer i arbete, landet runt. Men de flesta av Coops nästan 800 butiker håller fortsatt stängt efter it-attacken. Jurister har kopplats in för att titta på om attacken kan polisanmälas.

Första Coop Mini-butiken har stängt: ”Piloten ska testa sina …

Coops första obemannade butik har stängt – Dagligvarunytt

1 aug. 2022 — Coop Mitt var först inom Coop med att öppna en obemannad butik i januari förra året. Men under juli har pilotbutiken varit igenbommad.

Coop Mitt var först inom Coop med att öppna en obemannad butik. Nu ska butiken flyttas till en mer gynnsam plats. Men placeringen är ännu oklar.

Klassiska Coop Väster i Lund stänger butiken – Dagligvarunytt

14 sep. 2022 — När det nya byggprojektet kan dra i gång är däremot fortfarande oklart. De skenande prisuppgångarna på material och dylikt hotar bygget att …

Den klassiska Coop-butiken på Väster i Lund stänger igen verksamheten. Anledningen är att huset ska rivas för att ge plats åt ett nytt kvarter.

Magnus Kellden på Coop i Dalsjöfors – DN.SE

3 juli 2021 — De flesta av Coops butiker i Sverige har stängt efter att … Då gick det fortfarande att betala med kontanter och med kedjans egen app.

Coop-butiker stänger efter kassakaos – DN.SE

2 juli 2021 — Det går fortfarande att betala med kontanter, och även Coops egna app fungerar som betalmetod i nuläget. En del butiker valde dock att stänga …

Coop har polisanmält it-attacken – Butiker håller stängt

30 juni 2021 — Fortfarande tvingas en majoritet av Coops butiker i landet hålla stängt. It-attacken skedde runt klockan 18.30 på fredagskvällen och …

Coop har polisanmält it-attacken som tvingat majoriteten av kedjans butiker att hålla stängt under helgen. Samtidigt fortsätter arbetet med att starta om betalningssystemen, en butik i taget.

IT-attacken mot Coop – VLT

IT-attacken mot Coop – VLT

En majoritet av alla Coop-butiker i Västerås håller under måndagen fortfarande stängt. En liten…

VLT.se är den ledande nyhetsförmedlaren i Västerås, Hallstahammar och Surahammar.

Keywords: coop fortfarande stängt, alla coop stängda, är alla coop butiker stängda, är alla coop stängda