Bror persson alvesta restaurang

Restaurangen – Bror Pehrssons Möbler

Restaurang & Café Mango serverar hemlagad husmanskost. Vi erbjuder även catering. Vi serverar lunch alla dagar i veckan inkl. sallad, hembakat bröd, smör, …

Restaurang & Café Mango serverar hemlagad husmanskost. Vi erbjuder även catering. Vi serverar lunch alla dagar i veckan inkl. sallad, hembakat bröd, smör, kolsyrat vatten/vatten & kaffe. Lunchbuffé har vi på måndag-lördag kl 11.30-14.00, söndag kl 12-15.

Bror Pehrssons Möbler | Alvesta – Växjö

Bror Pehrssons Möbler är ett familjeföretag som verkat inom detaljhandeln för möbler och heminredning i mer än 70 år. Vår ambition är att vi ska ha möbler …

Bror Pehrssons Möbler är ett familjeföretag som verkat inom detaljhandeln för möbler och heminredning i mer än 70 år. Vår ambition är att vi ska ha möbler för alla. Besök oss på Blädingevägen 17 i Alvesta eller Blockvägen 6 i Växjö och hitta dina favoriter.

Butiker & Öppettider – Bror Pehrssons Möbler

Butiker & Öppettider – Bror Pehrssons Möbler

Se avvikande öppettider. Bror Pehrssons Möbler | Alvesta. Blädingevägen 17, 342 32 Alvesta 0472-453 30. Måndag – fredag 10 – 18. Lördag 10 – 15

Caféset | Bror Pehrssons Möbler

Blädingevägen 17, 342 32 Alvesta Blockvägen 6, 352 45 Växjö … Alvesta Måndag – fredag 10 – 18. Lördag 10 – 15. Söndag 12 – 16.

Caféset passar fint på balkongen, i västhuset eller i trädgården. Ett cafébord med tillhörande stolar blir en mysig oas för sommaren alla fikastunder.

Om oss – Bror Pehrssons Möbler

Om oss – Bror Pehrssons Möbler

Vi är ett familjeföretag som verkat inom detaljhandeln för möbler och heminredning sedan 1944. Vår butik i Alvesta har en yta på ca 22 000 kvadratmeter och …

Vi är ett familjeföretag som verkat inom detaljhandeln för möbler och heminredning sedan 1944. Vår butik i Alvesta har en yta på ca 22 000 kvadratmeter och sedan oktober 2014 har vi även en butik i Växjö samt en webbshop. Vår ambition är att vi ska ha möbler för alla!

Hallmöbler | Bror Pehrssons Möbler

Skapa en välkomnande hall i ditt hem med hallmöbler från Bror Pehrssons Möbler. Organisera hallen med förvaringsmöbler som hatthylla, skohylla och kroklist.

Bror Pehrssons Möbler

Möbler | Bror Pehrssons Möbler

… med möbler och inredning hela tiden. Du kan också hitta nyheter och dina favoriter i våra butiker i Alvesta och Växjö. Välkommen till Bror Pehrssons Möbler!

Möbler och heminredning för alla! Här presenterar vi ett urval från vårt stora sortiment, men håll utkik, vi fyller på med möbler och inredning hela tiden. Du kan också hitta nyheter och dina favoriter i våra butiker i Alvesta och Växjö. Välkommen till Bror Pehrssons Möbler!

Stolar utomhus | Bror Pehrssons Möbler

Blädingevägen 17, 342 32 Alvesta Blockvägen 6, 352 45 Växjö. Är du i riskgruppen för Covid är du varmt välkommen att boka enskild visning hos oss före eller …

Skapa en härlig matgrupp utomhus för att njuta av våren och sommaren. Bror Pehrssons Möbler har ett stort utbud av utestolar i många olika stilar och färger. Alla våra utomhusstolar är gjorda för att tåla väder och vind.

Utemöbler | Bror Pehrssons Möbler

Köp utebord, utestolar, hammock eller kanske en soffgrupp eller loungemöbler. Komplettera med dynor, en parasoll, förvaring, dynbox eller ett utekök. Sätt upp …

Skapa härliga uteplatser och trädgårdsgrupper för att njuta av våren och sommaren. Bror Pehrssons Möbler har ett stort utbud av utemöbler för altanen, trädgården, terrassen, verandan, uterummet eller balkongen. Köp utebord, utestolar, hammock eller kanske en soffgrupp eller loungemöbler. Komplettera med dynor, en parasoll, förvaring, dynbox eller ett utekök. Sätt upp en paviljong i trädgården för att skapa en oas även när det regnar. Skydda dina utemöbler med våra möbelskydd. Vi har utemöbler och tillbehör för alla uteplatser.

Soffor | Bror Pehrssons Möbler

Blädingevägen 17, 342 32 Alvesta Blockvägen 6, 352 45 Växjö. Är du i riskgruppen för Covid är du varmt välkommen att boka enskild visning hos oss före eller …

Soffan är en härlig samlingspunkt i vardagsrummet. Våra soffor är noga utvalda och i högsta kvalitet. Vi har ett stort utbud av soffor: Bäddsoffor, divansoffor, hörnsoffor, 2-sits soffor, 3-sits soffor, 4-sits soffor och även tillbehör till din soffa. Hitta din nästa soffa hos Bror Pehrssons Möbler.

Keywords: bror persson alvesta restaurang